ان تی سی(Nano Technical Computer)

ان تی سی(Nano Technical Computer)

(نانو تکنیکال کامپیوتر) Ntc
ان تی سی(Nano Technical Computer)

ان تی سی(Nano Technical Computer)

(نانو تکنیکال کامپیوتر) Ntc

تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی


تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی

فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو اطلاق می شود

دانلود تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی

فناوری نانو
بسته بندی
مواد غذایی
امنیت غذایی
نانو ذرات نقره
دسته بندی تغذیه
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو  اطلاق می شود. این فناوری با کنترل ابعاد و ساختار ماده در دامنه 1تا 100 نانومتر ویژگی های  جدید و بی نظیری را به ماده می دهد. با توجه به پیشرفت های روز افزون درزمینة تولید، توزیع و فرآیند  مواد غذایی، افزایش ایمنی غذا نیز اهمیت به سزایی یافته است. یکی از راهکارهای جدید برای  افزایش امنیت غذایی استفاده از فناوری نانو می باشد. مواد تولید شده بر اساس فناوری نانو علاوه  بر ایمنی بهداشتی بالاتر دارای قیمت کمتر و کیفیت بالاتر می باشند  . فناوری نانو می تواند در فرآوری و نگه داری مواد غذایی، پوشش ها (با استفاده نانوذرات) ، گندزدایی تجهیزات کارخانجات  مواد غذایی (توسط نانوامولسیون ضد میکروبی) و همچنین در ساخت حسگرهای زیستی برای  تشخیص آلودگی های بیماری زا استفاده  شود. بیشترین کاربرد فناوری نانو در زمینة بسته بندی و تشخیص عوامل بیماری زای غذایی  می باشد. این دانش سبب ایجاد تحولی عظیم در صنایع بسته بندی به دلیل اصلاح ساختار مواد در  سطح ملکولی شده است و هم اکنون امکان تولید صنعتی آن ها فرآهم می باشد.

دانلود تکنولوژی نانو در بسته بندی صنایع غذایی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد